Кошик
1024 відгуків
Эко-Русь-2012 - интернет магазин товаров для здоровья
+380 (99) 537-46-46
+380 (96) 632-00-00
+380 (63) 632-00-00
Амарантова олія 3л. (екстракція).
Амарантова олія 3л. (екстракція)., фото 2

Амарантова олія 3л. (екстракція).

2 675 грн

  • В наявності
Амарантова олія 3л. (екстракція).
2 675 грн
В наявностіАмарантова олія 3л. (екстракція).
Купити
+380 (99) 537-46-46
Александр
  • +380 (96) 632-00-00
    Александр
  • +380 (63) 632-00-00
    Александр
  • +380 (44) 222-57-83
    Александр
  • +7 (992) 343-73-03
    Александр
+380 (99) 537-46-46
Александр
  • +380 (96) 632-00-00
    Александр
  • +380 (63) 632-00-00
    Александр
  • +380 (44) 222-57-83
    Александр
  • +7 (992) 343-73-03
    Александр
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Амарантова олія 3л. (екстракція).

Екстракція (від лат. extraho — витягаю) — метод извпрофилактики речовини з розчину або сухої суміші за допомогою відповідногорозчинника (екстрагента). Для извпрофилактики з розчину застосовуються розчинники, не змішуються з цим розчином. Процес полягає в извпрофилактике рослинного масла з макухи при використанні спеціальних органічних розчинників. В шроті – матеріалі після процесу екстракції – залишається максимум 1% олії.


Цінний продукт, що виробляється з насіння амаранту.

Амарантова олія містить 67% поліненасичених жирних кислот (Омега - 6), лецитин, велика кількість сквалену. Крім того, в насінні гарбуза міститься багато токоферолу (вітаміну Е), володіє антиоксидантною дією.

Цілющі властивості амаранту відомі з глибокої давнини. В даний час амарант вирощується у всіх країнах з теплим кліматом. США, Китай, Індія, Австралія мають спеціальні програми промислового виробництва і використання продуктів з амаранту для харчування населення.

Широке використання амаранту з метою оздоровлення людей обумовлено його унікальним складом, що включає у всіх частинах рослини величезну кількість біологічно активних речовин: замінних і незамінних амінокислот, мікроелементів, мінералів, вітамінів, білків, поліненасичених жирних кислот, холіну, жовчних кислот, спиртів, стероїдів і сквалену.

Олія амаранту містить 5,7% сквалену!

Сквален - речовина, яка здійснює захоплення кисню та насичення нею тканин і органів нашого організму. Іншими словами, сквален є потужним протипухлинним засобом, перешкоджає руйнівним ракового впливу на клітину вільних радикалів. Крім того, сквален легко проникає через шкіру всередину організму, впливає на весь організм і є потужним імуностимулятором.

Олія амаранту має широкий спектр застосування: онкологічні хвороби, атеросклероз, порушення мозкового та периферичного кровообігу, імунодефіцитні стану (хронічні захворювання), рани, забиття, пролежні, виразки, авітамінози, гінекологічні, шкірні захворювання, захворювання шлунку, печінки.

Основні інгредієнти:

протеїни - 16%
поліненасичені жирні кислоти - 77%
амінокислоти: 13 замінних, 9 незамінних
вітамінів B, B2, E, O
вуглеводи
мікроелементи: кальцій, залізо, фосфор.

Корисні властивості:
— для зволоження, живлення, пом'якшення і омолодження шкіри і слизових;
— для формування захисного бар'єру шкіри (за рахунок антибактеріальних властивостей, підвищення місцевого імунітету та мембрано-протекторного дії);
— у комплексному профілактики шкірних захворювань (себорейний і атопічний дерматит, псоріаз, екзема, нейродерміт, вітіліго, трофічні — виразки та ін);
— при вугрової висипки, прищах, укусах комах;
— при шелушении кожи и отеках;
— для защиты кожных покровов от поражений при лучевой терапии;
— для ускорения заживления ран, ожогов, пролежней;
— как хорошее базовое масло для косметических и массажных смесей, способствующее быстрому проникновению питательных и лекарственных веществ в клетки и ткани кожи.

Способ применения.
Внутрь: 1-3 столовые ложки 10-25% раствора масла амаранта в масле-носителе, за 30-60 минут до еды и приёма жидкости или через 1,5 часа после еды и приёма жидкости. 
Курс проводить 1 раз в 2-3 месяца.


Зовнішнє застосування (тільки для профілактики шкірних захворювань): м'яке втирання або нанесення тампоном невеликої кількості амарантової олії на шкіру. Після всмоктування, через 15-20 хвилин, видалити залишки бинтом чи тканиною. Можливе застосування у вигляді пов'язок.
Можливе застосування харчового амаранту у складі рослинних салатів, замість або з іншими рослинними маслами.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип оліїАмарантова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 675 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner